HIDROIZOLIM I BRENDSHËM DHE I JASHTËM

 

Shërbim profesional me garanci për punimet e kryera

 
 
 
 
 

SHËRBIMET

 
 

HIDROIZOLIM I JASHTËM

 
 
Hidroizolim i çative të sheshta, tarracave dhe pishinave
 
 
 

HIDROIZOLIM I BRENDSHËM

 
 
Ndalimi i burimeve të ujit në të gjitha objektet e ndërtimit
 
 
 
 

INJEKTIM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PËR NE

 
Hidroizolime është një kompani me përvojë 15 vjeçare. Ne punojmë në hidroizolim të jashtëm - në çati të sheshta, tarraca dhe pishina, si dhe hidroizolim të brendshëm - ndalimin e burimeve të ujit në të gjitha objektet e ndërtimit. Ne japim garanci për të gjitha punimet e kryera.

Ne zgjidhim problemet me rrjedhjet e brendshme të ujit. I zgjidhim menjëherë me praninë e ujit.

 
 
 
 
 
 
 

Galeria

 
 
 
 
 
 
 

NA KONTAKTONI:

 

 
Pyetje? Komente? Ne jemi këtu për të ndihmuar! Mjafton të plotësoni këtë formular dhe ne do t'ju kontaktojmë menjëherë.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*