Внатрешна и надворешна хидроизолација

 

Професионална услуга со гаранција за изведени работи

 
 
 

Услуги

 
 

Надворешна хидроизолација

 
 
Хидроизолација на рамни кровови.

 
 
 

Внатрешна хидроизолација

 
 
Сопирање на извори на вода на сите градежни објекти.
 
 
 

Базени и фонтани

 
 
Хидроизолација на базени и фонтани.

 
 
 
 
 

Инјектирање

 
 
 
 
 
 

За нас

 
Хидоризолација е компанија со 15 годишно искуство. Работиме надворешна хидроизолација - на рамни кровови, тераси и базени, како и внатрешна хидроизолација - сопирање на извори на вода на сите градежни објекти. За сите изведени работиме даваме гаранција.

Решаваме проблеми со внатрешни истекувања на вода. Ги решаваме веднаш со присуство на вода.
 
 
 
 
 
 
 
 

Надворешна хидроизолација

 
[ Страница 1 од 3 ]Следно
 
 
 

Внатрешна хидроизолација

 
 
 
 

Базени и фонтани

 
[ Страница 1 од 4 ]Следно
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 

 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*